Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мідна сковорода для смаження (Герміона) 20 см
Condition: New product
Мідна сковорода для смаження, тришарова (мідь алюміній, неіржавка сталь)
Мідна сковорода для смаження
Продукти приготування не пригорають і зберігають поживні властивості. Так само мідь має антибактеріальні властивості, вона не виділяє шкідливих речовин і довговічна. Мідь проводить тепло вдвічі краще, ніж алюміній і вдесятеро краще, ніж неіржавка сталь. Мідь, завдяки цій властивості, дає змогу готувати на найтихішому вогні, але треба бути точним із нагріванням, інакше можна зіпсувати страву.За нею потрібен ретельний догляд, але багато професійних кухарів не представляють, як можна приготувати гарний соус або збити білок у посуді не з міді.
Купуючи мідний посуд, необхідно пам'ятати про те, що такий посуд вимагає дбайливішого догляду, його необхідно правильно чистити та правильно зберігати:
- Не рекомендується мити мідний посуд із використанням агресивних засобів;
- Не рекомендується мити мідні вироби в посудомийній машині;
- Такий посуд не терпить високої вологості;
- У мідному посуді не можна зберігати приготовану їжу;
- Під час зіткнення з кислими середовищами мідь окиснюється. Щоб запобігти окисленню — зсередини використовують покриття оловом;
- Під час приготування їжі в мідному посуді рекомендуємо користуватися дерев'яними ложками;
- Для збереження зовнішнього вигляду мідний посуд періодично полірують спеціальними очисними засобами або ж підручними засобами, як-от лимон, харчовий оцет;
- Необхідно ретельно протирати мідний посуд м'якою тканиною після її чищення.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Антипригарне покриття | Немає |
Форма | Кругла |
Кришка | немає |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 594 ₴